- Bu konu 22 yanıt içerir, 16 izleyen vardır ve en son 6 yıl 11 ay önce atakanozpehlivan tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
05 Ocak 2013: 18:16 #8992Aybars OruçAnahtar yönetici
Merhaba Arkadaşlar,
Size göre Türkiye’deki en iyi beş (5) denizcilik şirketi hangisidir?
Selamlar
06 Ocak 2013: 17:31 #9071denizc93KatılımcıDünya Denizcilik
Beşiktaş Denizcilik
Atlantik Denizcilik
Finner Shipping
Dmy Shipping
06 Ocak 2013: 17:32 #9072sazrakKatılımcıBen DİLER DENİZCİLİK , YASA, DÜNYA, ARKAS, PALMALİ derim.
06 Ocak 2013: 17:35 #9073Aybars OruçAnahtar yöneticiDünya Denizcilik tamamen kapandı diye duydum.
Arkas
Güngen
Beşiktaş
Geden
İçdaş
06 Ocak 2013: 17:38 #9074denizc93KatılımcıGeden lines hakkında personelin uyruk değiştirdiği ve maaşların sıkıntılı oluduğu söyleniyor.
06 Ocak 2013: 17:45 #9075Aybars OruçAnahtar yöneticiMaaşları aksatıyor mu bilemem ya da ne kadar aksatıyor bilmiyorum ama benim çalıştığım dönemde en fazla yanlış hatırlamıyorsam ayın yedisinde ödememi alıyordum ki bu 2 sene önceki durum. Yani güncel bilgi olduğunu iddaa etmiyorum.
Yabancı personel Geden’de var. Kimi gemiler Vships işletmesinde diye hatırlıyorum.
06 Ocak 2013: 18:45 #9076sazrakKatılımcıBu hafta Yardımcı denizcilik ile çıkacağım. Firma hakkında bilgin varmı?
06 Ocak 2013: 18:52 #9077Hamit YazKatılımcıBence şirketleri kuru yük – tanker diye ayırmalıyız …
Kuruyükte ( Cont – Ro-Ro dahi ) ;
Nemtaş
FİNNER
İDÇ
Kaptanoğlu
ARKAS
Diler
Tankerde :
GEDEN
DÜNYA
YASA
PALMALI
Beşiktaş
06 Ocak 2013: 19:12 #9080sazrakKatılımcıChem fleet firmasıda iyi
06 Ocak 2013: 20:14 #9083samedsekerKatılımcıyasa
geden
arkas
beşiktaş
güngen
08 Ocak 2013: 00:50 #9094Barbaros OktayKatılımcıTurkon…
08 Ocak 2013: 10:50 #9096tropiqueKatılımcıBu konunun işlenmesi mevcut ve müstakbel denizciler için güzel bir şey ancak işleniş biçimi hakkında bir önerim var.
Bir şirketin farklı dönemlerinde farklı gemilerinde, şirketteki ya da gemideki kişilerden (yönetici, zabit, tayfa) kaynaklı olumlu ya da olumsuz değişik uygulamalar olabilmektedir.
Bundan dolayı anket içeriğini şöyle zenginleştirilmesini öneriyorum.
* Çalışanların hak ve ihtiyaçları zamanında ve doğru biçimde karşılanıyor mu? (maaş, prim, izin parası, sigorta, kumanya, vs…)
* Şirket-çalışan ilişkileri nasıldır ? (Dilekçelere yanıt verme; yeni kontrat önerme; vize alma; düğün, doğum, hastalık, cenaze gibi özel zamanlarda kolaylık sağlama )
* Gemi içinde çalışanların ilişkileri, sosyal ortam nasıldır?
* Filonun büyüklüğü nasıldır?
* Filonun çeşitliliği nasıldır? (Gemi tipleri ve bayrak)
* Filonun yaş durumu nasıldır?
* Filonun kondisyonu nasıldır?
* Sefer bölgesi nerelerdedir?
* Kontrat süreleri nasıldır?Tabi bunlar kendi içinde bölünebilir, yeniler eklenebilir, çeşitlendirilebilir.
Selametle
08 Ocak 2013: 16:30 #9097Aybars OruçAnahtar yöneticiBu konunun işlenmesi mevcut ve müstakbel denizciler için güzel bir şey ancak işleniş biçimi hakkında bir önerim var. Bir şirketin farklı dönemlerinde farklı gemilerinde, şirketteki ya da gemideki kişilerden (yönetici, zabit, tayfa) kaynaklı olumlu ya da olumsuz değişik uygulamalar olabilmektedir. Bundan dolayı anket içeriğini şöyle zenginleştirilmesini öneriyorum. * Çalışanların hak ve ihtiyaçları zamanında ve doğru biçimde karşılanıyor mu? (maaş, prim, izin parası, sigorta, kumanya, vs…)
* Şirket-çalışan ilişkileri nasıldır ? (Dilekçelere yanıt verme; yeni kontrat önerme; vize alma; düğün, doğum, hastalık, cenaze gibi özel zamanlarda kolaylık sağlama )
* Gemi içinde çalışanların ilişkileri, sosyal ortam nasıldır?
* Filonun büyüklüğü nasıldır?
* Filonun çeşitliliği nasıldır? (Gemi tipleri ve bayrak)
* Filonun yaş durumu nasıldır?
* Filonun kondisyonu nasıldır?
* Sefer bölgesi nerelerdedir?
* Kontrat süreleri nasıldır? Tabi bunlar kendi içinde bölünebilir, yeniler eklenebilir, çeşitlendirilebilir. SelametleMerhaba,
Değerli önerileriniz için çok teşekkür ediyorum. Yazılması gerekenleri tek bir cevaba toplamışsınız. Yalnız önemli bir noktaya değinmek isterim. Şirketler hakkında en ufak bir karalamaya izin vermiyoruz. Bu bizden çok ziyaretçilerimiz için önemli. Çünkü ilgili şirket bir dava açtığında o mesajı yazan kişinin IP adreslerini mahkemeye bildirmek mecburiyetindeyiz. İstemeyiz ki ne biz davaya müdahil olarak katılalım ne de bir ziyaretçimiz davalı olarak mahkemeye çağırılsın.
09 Ocak 2013: 09:48 #9110tropiqueKatılımcıBu konuda size hak veriyorum. Sonuçta katılımcılar hakaret veya karalama mantığı ile değil, gözlem ve tecrübeleri ile değerlendirme mantığı ile fikir beyan etmeliler. Mesela bir 2. mühendis ile başmühendis gemide anlaşamadı diye tüm gemiyi ya da şirketi aynı kefeye koymamalı.
Tabi anket katılımının anonim gözükmesi bu işin doğasındadır kanaatimce. Harici bir ortamda (bir anket sitesi mesela) puanlama yapılabilir.
Benim fazla bir deniz tecrübem olmadığından net bir bilgi sunamıyorum. Her halükarda faydalı bir çalışma, faydalı bir tartışma.
Kolay gelsin.
16 Ocak 2013: 03:03 #9233levenKatılımcıKontainer, Roro.: Arkas, Un
Kuru yük.: Yasa, Mardaş, Nemtaş
Tanker.: Beşiktaş, Kaptanoğlu
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.