-
YazarYazılar
-
11 Ocak 2013: 00:36 #9142sonkovKatılımcı
Selamlar öncelikle böyle güzel bir siteyi denizci arkadaşlarımıza kazandırdığınız için tebrikler. Benim sorum stcw sınavlarından 5 temel harici isps , ileri yangın , hızlı cankurtarma botu kullanma, roro vs zabit arkadaşların alması zorunlu bazı sertifikaların sınavda çıkmış soru ve cevapları ile alakalı herhangi bir kaynağa sahipseniz ve bizlerle paylaşırsanız çok makbule geçeceğini düşünüyorum. Allah selamet versin tüm denizci arkadaşların pruvası neta olsun.
11 Ocak 2013: 00:47 #9143Aybars OruçAnahtar yöneticiMerhaba,
Öncelikle değerli yorumlarınızdan ötürü çok teşekkür ederiz. e-MarineEducation.com olarak bu konuyla ilgili herhangi bir çalışma gerçekleştirmedik ancak http://www.GemiadamlariSinavi.com alan adı üzerinden yayın yapılan partner sitemizin Yangın Önleme ve Yangınla Mücadele testlerinde İleri Yangın soruları da yer almaktadır. Zaten bu sebeple soru sayısı diğer testlere oranla daha fazladır.
Ancak bahsini ettiğiniz diğer sınavlara yönelik ne yazık ki herhangi bir çalışmadan haberdar değiliz.
Başarılar
11 Ocak 2013: 20:42 #9144sonkovKatılımcıYardımlarınız için çok teşekkürler .
15 Ocak 2013: 21:52 #9221Aybars OruçAnahtar yöneticiRica ederim; hiç önemli değil.
24 Şubat 2013: 12:40 #9923gosman66KatılımcıSelamlar Aybars bey öncelikle size biz denizcileri bilgilendiren bir site kurduğunuz için çok teşekkür ederim.Günümüzde herşey para görülürken siz ücretsiz olarak bilgilendirmeler ve online sınavlar yapıyorsunuz. Allah sizden razı olsun Türk denizciliğine ve denizcilerine sahip çıktığınız için sonsuz teşekkür ederim… Esen kalın.
Osman Capt.
24 Şubat 2013: 14:37 #9924Aybars OruçAnahtar yöneticiMerhaba Osman Bey,
Değerli görüşlerinizden ötürü teşekkür ederim. Verilen bir emeğin karşılığının her zaman için para olduğuna inanmıyorum. Takdir edilmek benim için yeterlidir.
Saygılarımla
02 Temmuz 2013: 15:31 #10847s.t.erdogu@hotmail.comKatılımcıİlgiliye :
Sitenize kayıt oldum.STWC sınav soru ve cevaplarını görmek istedim.ANCAK ulaşmak ne mümkün sanki devletin gizli arşivlerine gireceğim.Bu neteferruat. bu ne sorgu sual.Siz sitenizin okunup takip edilmesini adeta men etmişsiniz.Lütfen biraz daha kolaylık,biraz daha açıklık ve sadelik.Bana bir açıklama gönderirseniz sevinirim.S.T.Erdoğu.
02 Temmuz 2013: 17:13 #10848Aybars OruçAnahtar yöneticiDeğerli Ziyaretçimiz,Biz sitemizin hiçbir bölümünde STCW ile ilgili soru ya da cevap yayınlamadık. Bu konuda bir içeriğimiz bulunmadığı için ulaşamamanız da son derece normal.İlgiliye : Sitenize kayıt oldum.STWC sınav soru ve cevaplarını görmek istedim.ANCAK ulaşmak ne mümkün sanki devletin gizli arşivlerine gireceğim.Bu neteferruat. bu ne sorgu sual.Siz sitenizin okunup takip edilmesini adeta men etmişsiniz.Lütfen biraz daha kolaylık,biraz daha açıklık ve sadelik.Bana bir açıklama gönderirseniz sevinirim.S.T.Erdoğu.
20 Temmuz 2013: 18:50 #10936AnonimPasifBen 17 yasindayim okulumuzun yeterligi olmadigi icin kursa gittik STCW almak icin ve liman baskanligi na goturdum stajer olarak 5 temel dersi almak istiyorum dedim okulunuzun yeterliligi yoktur veremiyoruz dedi ben bunu normal olarak alamazmiyim illa 18 yasindami olmam lazim yardimci olun lutfen
20 Temmuz 2013: 18:53 #10937Aybars OruçAnahtar yöneticiLiman başkanlığı okulunun yeterliliği olmadığı için mi yoksa yaşın gelmediği için mi sana liman cüzdanı vermedi?
21 Temmuz 2013: 10:14 #10938AnonimPasifOkulun yeterliligi olmadigi icin ama zaten biz okulun yeterliligi olmadigi icin kursa gittik ekol denizcilige bide bisey daha sorcam 18 yasindami olmak lazim STCW leri almam icin okul icin almak istemiyorum kisisel almak istiyorum
27 Temmuz 2013: 17:08 #11082Hüseyin Altay YontanModeratörSn. “seksenler”
5 temel STCW’den (Can Kurtarma Araçlarını Kullanma Yeterliği Belgesi) onsekiz yaşından küçük olmayan ve en az altı ay deniz hizmeti bulunan kişilere düzenleniyor. Bunun dışındaki (Denizde kişisel can kurtarma teknikleri eğitimi, Temel ilkyardım eğitimi, Yangın önleme ve yangınla mücadele eğitimi, Personel güvenliği ve sosyal sorumluluk eğitimi) belgeleri içinse onaltı yaşını doldurmak gerekli. Tüm bu aşamalardan sonra kişiye “yat kaptanı, sınırlı vardiya zabiti, vardiya zabiti ya da uzakyol vardiya zabiti olmak için eğitim gören öğrencilere açık deniz eğitimlerini gemiadamı olarak yapabilmelerini sağlamak üzere veya Elektro-teknik zabiti, sınırlı makine zabiti, makine zabiti ya da uzakyol vardiya mühendisi/makinisti olmak için eğitim gören öğrencilere açık deniz eğitimlerini gemiadamı olarak yapabilmelerini sağlamak üzere” güverte/makine stajyeri yeterliliğinde gemiadamı cüzdanı düzenlenir.21 Ocak 2017: 22:19 #28587anastasKatılımcıusta gemici sorumlu ders başlıkları nelerdir derslerin başlıklarını temin edermisiniz saygılarımla
23 Ocak 2017: 23:39 #28590oguzhanaKatılımcı3000 kw hakkında ne düşünüyorsunuz uzayola geçiş kaldırılırmı?
11 Şubat 2017: 17:38 #28637faksan2380Katılımcıhttp://karalistedenizcilikfirmalari.blogspot.com.tr/2015/12/ileri-yanginla-mucadele-sinav-sorulari.html#comment-form mümkünse cevabları bilen varmı ?
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.